Veel gestelde vragen

 

Hoe moet ik Afrodisium gebruiken?

Draag het Afrodisium als een parfum op de polsen, in de hals en eventueel rond de schaamstreek (Let op, spuit Afrodisium nooit OP het geslachtsorgaan!). Na verloop van tijd zult u merken dat de geur iets afneemt. Dit betekent niet dat het serum zijn werking verliest. De feromonen in het parfum zijn geurloos en behouden hun werking tot 24 uur na gebruik. Afrodisium is uitsluitend bedoeld als parfum en mag dus nooit ingenomen worden. 

 

Welke ingrediënten zitten er in Afrodisium?

Het recept van Afrodisium wordt al jaren strikt geheim gehouden. Met uitzondering van een select gezelschap van versierkunstenaars weet niemand wat er precies in het parfum zit. Wel is duidelijk dat er gebruik wordt gemaakt van beproefde afrodisiaca, oftewel lust opwekkende middelen en feromonen.

 

Hoeveel Afrodisium zit er in een flesje?

In een flesje Afrodisium zit 10 ml verleidingsparfum. Bij dagelijks gebruik is dit voldoende voor ruim drie maanden, maar we adviseren om het Afrodisium niet dagelijks te gebruiken omdat de feromonen hun werking behouden tot wel 24 uur na het opspuiten van het parfum. Omdat Afrodisium een sterke concentratie van verschillende feromonen bevat is het niet verstandig om te veel op te spuiten. Een klein beetje is al genoeg voor een sterke vergroting van uw aantrekkingskracht op vrouwen. U kunt met een flesje Afrodisium dus veel langer doen dan drie maanden.


Waarom wordt Afrodisium exclusief in Nederland verkocht?

Nederland is een relatief klein, maar ruimdenkend land wat betreft seks en de versierkunst. Toch staat de versierkunst in Nederland in vergelijking met Amerika nog in de kinderschoenen. Daarom heeft het geheime PUA genootschap uit Amerika Nederland verkozen om voor beperkte tijd het Afrodisium op de markt te brengen.

 

Waarom wordt Afrodisium maar voor een beperkte tijd verkocht?

Afrodisium wordt gemaakt in Amerika en uitsluitend verkocht aan een select gezelschap van versierkunstenaars. Wij hebben een deal kunnen maken met de Amerikaanse producent om de Nederlandse mannen en vrouwen ook kennis te kunnen laten maken met de unieke seksuele aantrekkingskracht van Afrodisium en kunnen het daarom voor dezelfde prijs aanbieden als in Amerika. De voorwaarde was echter wel dat de voorraad die we hebben kunnen kopen beperkt is zodat het Afrodisium het best bewaarde geheim van versierkunstenaars blijft! Wil jij ook profiteren van dit aanbod en ervaren hoe het voelt om sekueel aantrekkelijker gevonden te worden, wacht dan niet te lang met bestellen, want op = op!

 

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben?

Afrodisium wordt met de grootst mogelijke zorg geproduceerd en verzonden omdat wij grote waarde hechten aan de tevredenheid van onze klanten. Mocht u desondanks toch niet tevreden zijn over uw product, of de conditie waarop het via de post bij u is aangekomen, neemt u dan binnen 30 dagen na ontvangst contact met ons op via klantenservice@afrodisium.nl. Wij zullen u dan vragen om het product aan ons te retourneren en zullen zo snel mogelijk het betaalde bedrag terug storten op uw rekening.

 

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

Zodra uw bestelling geplaatst is ontvangt u ter bevestiging een e-mail van ons met uw factuur. Na betaling van uw factuur wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. U ontvangt uw bestelling in een discreet verpakte envelop, zonder logo. Ook de flacon waarin Afrodisium geleverd wordt is onbedrukt zodat u niet in verlegeheid gebracht kunt worden als iemand het flesje per toeval ontdekt. Uw geheime verleidingswapen blijft op deze manier uw geheim.

 

Is uw vraag nog niet beantwoord? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via: info@afrodisium.nl

 

 

Vrouw versieren