Vrouwen verleiden

Feromonen

 

Direct nadat u het Afrodisium opgespoten hebt maakt het parfum verbinding met uw huidtype, waardoor een unieke geur ontstaat die perfect bij u past. De feromonen in het parfum behouden hun werking zelfs tot wel 24 uur na gebruik.


 

Vrouwen verleiden

 

Afrodisium is méér dan alleen een lust opwekkend parfum. Het is een elixer dat inspeelt op de drie facetten van het verleiden.

De geur van het serum en de toegevoegde feromonen maken u seksueel aantrekkelijker voor vrouwen. Uit onderzoek is gebleken dat alle vrouwen onder te verdelen zijn in 11 hoofdcategorieën. Elk van deze categorieën voelt zich aangetrokken tot een unieke combinatie van verschillende feromonen types. In het Afrodisium van de 21ste eeuw zijn de belangrijkste mannelijke feromonen op zo'n manier op elkaar afgestemd dat ze onweerstaanbaar zijn voor elk type vrouw.

Daarnaast bevat het Afrodisium verschillende stoffen die ontspannend werken voor de drager van het parfum. Deze stoffen werken niet via de neus, maar trekken in uw huid om zodoende in de bloedbaan terecht te komen. U zult merken dat u meer zelfvertrouwen krijgt en meer ontspannen zult blijven in stressvolle situaties, zoals bij het versieren van vrouwen.

Als laatste heeft de geur van het Afrodisium juist een tegengestelde werking op andere mannen. Zij zullen zich onderdaniger gaan gedragen ten opzichte van u en meer respect tonen waardoor vrouwen zich nog sterker aangetrokken voelen tot u.

Afrodisium is het enige parfum dat deze drie facetten van het verleiden combineert in één elixer en dit maakt het serum tot het ultieme hulpmiddel bij het verleiden.


Feromonen

 

Vrouwen verleiden