Hoe versier je een vrouw

vrouw verleiden

 

Afrodisium is een parfum, speciaal ontwikkeld om meer seksuele aantrekkingskracht te geven aan mannen. Het oorspronkelijke recept stamt uit het oude Egypte en is door de eeuwen heen geperfectioneerd door talloze versierkunstenaars overal ter wereld.


hoe versier je een vrouw

Reeds duizenden mannen ontdekten de unieke aantrekkingskracht van Afrodisium en nu is het liedesparfum eindelijk voor beperkte tijd verkrijgbaar voor de Nederlandse mannen. Een gelimiteerde oplage is speciaal voor ons ter beschikking gesteld door the Society of Pickup Artists in Amerika. Als onze voorraad op is eindigt dus ook deze unieke aanbieding in Nederland.


vrouw verleiden

Het recept en de ingrediënten van het liefdes elixer Afrodisium worden al eeuwen strikt geheim gehouden. Ze variëren van deskundig uitgebalanceerde afrodisiaca, oftewel lust opwekkende stoffen, tot een unieke samenstelling van de verschillende feromonen types. Deze feromonen zijn pas enkele jaren geleden toegevoegd aan het recept, omdat de werking hiervan tot voor kort nooit bewezen is. Inmiddels is aangetoond dat het niet de afzonderlijke feromonen zijn, maar een unieke samenstelling van de verschillende feromonen types wat maakt dat de aantrekkingskracht op vrouwen daadwerkelijk versterkt wordt. De combinatie van feromonen die in de huidige vorm van het Afrodisium elixer wordt gebruikt is perfect afgestemd op het menselijk reukorgaan van de 20ste eeuw.


Hoe versier je een vrouw

 

Feromonen